Persondatapolitik

[et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”on|on|off” _builder_version=”3.22.3″ custom_padding=”50.5156px|0px|16px|0px|false|false” global_module=”44″ saved_tabs=”all”][et_pb_row _builder_version=”3.22.3″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_image src=”https://claustest.skak.dk/wp-content/uploads/2022/01/Blivenbedreskakspillertransparent.png” url=”https://claustest.skak.dk/” _builder_version=”3.20.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.47″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22.3″][et_pb_row _builder_version=”3.22.7″][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.22.7″][et_pb_image src=”https://claustest.skak.dk/wp-content/uploads/2022/01/data_skak.jpg” _builder_version=”3.22.7″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.22.7″][et_pb_text _builder_version=”3.22.7″ header_font=”|700|||||||”]

Persondatapolitik

Persondataforordningen får indvirkning den 25. maj 2018. Derfor skriver vi her Dansk Skak Unions Persondatapolitik.

Persondatapolitik for Dansk Skak Union

Dansk Skak Union er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Dansk Skak Union, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Dansk Skak Unions behandling af dine personoplysninger. Dansk Skak Union behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivne oplysninger til Dansk Skak Union opbevares af Xtracon A/S der er databehandler.

 

1. Hvornår indsamler og anvender Dansk Skak Union dine personoplysninger

Dansk Skak Union indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
1. Når du indmelder dig som medlem af Dansk Skak Union, eller udøver medlemsaktiviteter.
2. Når du tilmelder dig som medlem af Dansk Skak Union eller ønsker at gøre brug af Dansk Skak Union indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Dansk Skak Union, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

 

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem Turneringssystem-applikationen ejet af Dansk Skak Union. I denne forbindelse indsamler Turneringssystemet alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.

 

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Dansk Skak Union.

 

2. Hvornår videregiver Dansk Skak Union dine personoplysninger

Dansk Skak Union kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig.

Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

• a. leverandører Dansk Skak Union samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af Dansk Skak Union for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud), herunder Dansk Skak Union;

• b. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af Dansk Skak Union, herunder FIDE, ECU, Chess Results.com.

• c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

 

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Dansk Skak Union.

 

3. Hvordan beskytter Dansk Skak Union dine personoplysninger

Dansk Skak Union har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Dansk Skak Unions sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Dansk Skak Union kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Dansk Skak Unions sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Dansk Skak Union behandler om dig, kan du rette henvendelse til formand@skak.dk eller telefonnummer 4083 3616. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Dansk Skak Union behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Dansk Skak Union om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Dansk Skak Union er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Dansk Skak Unions indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Turneringssystemet ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

 

5. Hvor længe opbevarer Dansk Skak Union dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse
Hos Dansk Skak Union gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af Dansk Skak Union, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi, som dataansvarlig organisation og databehandler Xtracon A/S, af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

 

6. Hvad sker der, når Dansk Skak Union ændrer denne persondatapolitik
Dansk Skak Union opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsentere dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholde gældende lovgivning. Dette medfører, at Dansk Skak Union løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Dansk Skak Union dig besked via opslag på www.skak.dk. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Dansk Skak Union på kasserer@skak.dk.

7. Henvendelser og spørgsmål
Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Dansk Skak Union v/Poul Jacobsen
E-mail: formand@skak.dk
Tlf: 4083 3616

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22.7″][et_pb_row _builder_version=”3.22.7″][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.22.7″][et_pb_image src=”https://claustest.skak.dk/wp-content/uploads/2022/01/Untitled2.png” _builder_version=”3.22.7″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.22.7″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.22.7″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]